Sokeriähkyssä: Toffeetäytteiset suklaakeksit

style=”height: 998px; width: 700px;”>

Olen nähnyt ulkomaalaisilla leivontasivustoilla kaiken maailman täytettyjä keksejä, ja parhaimmillaan keksin sisälle on saatettu laittaa keksi. Itse en ryhtynyt ihan näin villiksi vaan löysin kivan reseptin, jossa suklaakeksin sisälle laitetaan toffeetäytteinen suklaanappi. Joillekin suklaa ja toffee yhdessä voi olla vähän too much, joten leivoin ensin eräisiin syntymäpäiväjuhliin minttukonvehtitäytteisiä keksejä. Mitäs sitä leivonnassa soveltamisesta sanotaankaan… älä sovella! Ostin Pandan minttutäytteisiä konvehteja, ja minttukonvehtien täyte oli ilmeisesti paljon juoksevampaa kuin Centereiden. Minttutäyte tuli tietysti paistamisen aikana hienosti pihalle kekseistä, ja pelti oli täynnä sulanutta minttumössöä, joten keksejä oli mahdoton irroittaa leivinpaperista ehjinä. Vein keksit nuhjuisesta ulkomuodostaan huolimatta juhliin häntä koipien välissä, mutta ainakin maku oli kohdallaan.
 

style=”height: 501px; width: 700px;”>

style=”height: 467px; width: 700px;”>

style=”height: 500px; width: 700px;”>

5 vastausta artikkeliin “Sokeriähkyssä: Toffeetäytteiset suklaakeksit

  1. En ole ollut keksien ystävä, kunnes löysin nämä. Jos aikoo itsekin syödä, niin kaikkia ei voi laittaa tarjolle. Menekki on ollut taattu aikuisten ja lasten juhlissakin!

    Tykkää

  2. Kun muna_sokeri vaahto lisätään kuivien aineiden joukkoon pitääkö sekoitus tehdä käsin vai vatkaimella?

    Tykkää

  3. Minkälaista kaakaojauhetta käytit? Oliko se valmiiksi sokeroitua tyyliin O’Boy vai sokeroimatonta tyyliin Van Houten?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s