Suolaista kisakatsomoon: Cheddar-suolakeksit

Olen jo kauan pitänyt tallessa tätä ohjetta ja vihdoinkin sain aikaiseksi kokeilla itse tehtyjä cheddar-juustolla maustettuja suolakeksejä. Kekseihin tulee vain mielellään vahvaa cheddaria, voita, jauhoja ja suolaa. Ei muuta. Lopputulos on ihana, kuin hienostunut versio juustonaksuista (terkkuja ystävälleni Annalle, joka rakastaa juustonaksuja ♥)! Teen näitä varmasti ensi kerralla, kun on jokin illanvietto tai penkkiurheilua tiedossa.

Käytä juustoissa kovaa cheddar-juustoa, ei sulatejuustocheddaria, joka on aivan eri maata aidon tavaran kanssa. Aitoa cheddaria saat ainakin juustotiskiltä. Puolitin muuten itse määrät alkuperäisestä ohjeesta, mutta voit tuplata määrät mikäli esimerkiksi kestitset montaa ihmistä.

2 vastausta artikkeliin “Suolaista kisakatsomoon: Cheddar-suolakeksit

  1. Keksit kannattaa säilyttää jääkaapissa jos haluaa pidemmän säilyvyyden! Huoneenlämmössä säilyvät muutaman päivän.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s