Tervetuloa!

Mahtavaa päästä vihdoin toivottamaan sekä vanhat että uudet lukijat uudenkarhealle Maku.fi-sivustolle ja Lunni leipoo -blogiin! Toivottavasti kaikki vanhat tutut ovat löytäneet tänne, mutta suuri osa lukijoista on silti varmasti uusia. Ajattelinkin alkuun höpistä lyhyesti itsestäni ja blogitaustoistani, nimittäin itseäni ainakin kiinnostaa aina tietää vähän, millainen tyyppi minkäkin blogin takana on. Olen tosiaan pian 25-vuotias tamperelainen (Manse!) opiskelija ja olen kirjoitellut Lunni leipoo -nimistä blogia laskujeni mukaan jo vuodesta 2008. Blogin kirjoittaminen on ollut minulle puhtaasti vain harrastus, jossa pystyn yhdistämään kolme suurta intohimoani: leivonnan, valokuvauksen ja kirjoittamisen.

style=”height: 581px; width: 800px;”>

style=”height: 534px; width: 800px;”>

Keksitaikina-brownies, ohje täällä!

Päätin lähteä Maku.fi-sivustolle (melko lyhyen) pohdinnan jälkeen, kun aika tuntui oikealta ja taustalla häärivät henkilöt päteviltä. Sivustoa on suunniteltu ja koodailtu jo hetken aikaa, ja minulla on ollut hyvin aikaa suunnitella tulevia reseptejä ja juttuja blogia varten. Lunni leipoo -blogista lukija tulee löytämään ainakin sekä arkeen että juhlaan sopivia, simppeleitä reseptejä: muffineita, kuppikakkuja, juustokakkuja, täytekakkuja (joiden tekemisessä olen kyllä vielä harjoittelijan tasolla), keksejä, suolaisia sekä makeita piirakoita ja välillä myös haastavampia leivonnaisia. Olen itse kotileipuri ja suuntaan ohjeenikin kaiken tasoisille leipureille, minkä vuoksi tykkään antaa myös käytännön vinkkejä ja tekniikkaohjeistusta. Lisäksi rakastan kahviloissa istuskelua ja matkustelua, joten jaan blogissa mielelläni myös kahvila- ja matkavinkkejä makeisiin herkkuihin intohimoisesti suhtautuvan ihmisen näkökulmasta.

style=”height: 523px; width: 800px;”>

Budapestissä 

style=”height: 530px; width: 800px;”>

Näyteikkuna minun makuuni Barcelonassa

Olen poiminut muutamia ohjeita vanhasta blogista, jotta uudet kävijät saisivat jonkinlaisen kuvan tyylistäni. Vanhat lukijat, laittakaa ihmeessä kommenttia ja kertokaa mitä pidätte uudesta sivustosta. Uusilta tuttavuuksilta kuulisin mieluusti, keitä olette! Tiedoksi myös, että blogia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa (@anskusiili).

11 vastausta artikkeliin “Tervetuloa!

 1. Hei, Budapest-vinkit olisi tervetulleita! olen menossa lokakuun lopussa pitkäksi viikonlopuksi, ekaa kertaa 🙂

  Tykkää

 2. Budapest on aivan ihana paikka. Olin siellä konferenssissa alkuvuodesta 2012. Gundel-ravintola oli upea miljööltään. Ja nyt en millään muista yhtä toista ravintolaa, missä tuli käytyä ja mikä oli todellakin vierailemisen arvoinen. Mielellään menisi uudestaankin. Ja viinit olivat hyviä.

  Tykkää

 3. Oi, olen kateellinen! Budapest on vain niin ihana. : ) Hyviä kakkukahviloita on ihan kaikkialla, mutta kivoimmat olivat mielestäni New York Café ja Ruszwurm Kalastajanlinnakkeen takana. Vaikkei olisikaan makean suurin ystävä, kannattaa tutustua paikalliseen kakkukulttuuriin ehdottomasti.
  Ravintoloista mieleen jäivät Ruben, Kheiron ja Hungarikum, joista viimeinen taisi olla kunnon Tridadvisor-menestys. Vanhassa blogissa on lisää vinkkejä: http://lunnileipoo.blogspot.fi/2014/04/budapestin-kahviloista-ja-ravintoloista.html

  Tykkää

 4. Niin on, voisin kyllä milloin vain lähteä uudestaan kunnon kakkuekskursiolle! Gundelissa ei taidettu käydä, piti oikein googlata missä sellainen on. Huonoon ravintolaan ei osuttu kertaakaan, valinnanvaraa riitti!

  Tykkää

 5. Tykkään paljon tästä uudesta sivustosta! Piti tallentaa tämä uusi sivu kirjanmerkkeihin ja siirtää vanha reseptipuolelle (ei tarvitse seurata yhtä usein). Ainoa negatiivinen juttu oli se, että kommentointia varten piti selata takaisin jutun alkuun. Tai sitten olen vain sokea, enkä nähnyt linkkiä. Kuitenkin, huippujuttu tämä uusi haaste sinulle! Tykkään tyylistäsi ja olen seurannut blogiasi anonyymisti jo parisen vuotta. Tsemppiä!

  Tykkää

 6. Hei! Osaatko vastata bloglovinissa seuraamiseen liittyvässä ongelmassa. Nimittäin blogin uusi osoite on vaihtunut seuraamissani blogeissa vanhan tilalle, mutta kirjoittamasi blogitekstit eivät kuitenkaan päivity blogloviniin. Olisi kiva saada aina tieto uusista teksteistä! 🙂

  Tykkää

 7. Titiuu: Heippa! Vaihdoin tosiaan Bloglovinissa vanhan osoitteen uuteen, mutta huomasin kanssa etteivät uudet postaukset päivity sinne. Olen laittanut tekniseen tukeemme viestiä, toivottavasti saadaan pian selvitettyä! : )

  Tykkää

 8. mira: Voi kiitos paljon kivasta ja kannustavasta kommentistasi! ❤ Ja olet oikeassa, kommentointiin pääsee jutun alusta! Voisin laittaa palautetta eteenpäin, koska monet ovat varmasti tottuneet kommenttilinkkiin jutun lopussa.

  Tykkää

 9. Minulle on sama, mistä sun blogia luen, kunhan vaan pääsen lukemaan 🙂 tämä näyttää kuitenkin hienolta ja kivalta paikalta. Maukkaita hetkiä blogin parissa toivon siis edelleen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s