Spinnyt eli amerikkalaiset kanelikierrepullat

style=”height: 874px; width: 600px;”>

Eräs tuttavani kysyi, olenko koskaan leiponut Arnoldsin Spinnyjen kaltaisia pullia, ja siitä lähtien idea kotitekoisista spinnyistä on muhinut päässäni. Amerikkalainen käsitys kanelipullasta on juurikin spinnyn kaltainen: iso, yleensä uunivuoassa paistettu kaneli-sokeritäytteinen kierrepulla, joka on kuorrutettu vaniljaisella tuorejuustolla. 

Ensimmäisen kerran reseptiä kokeillessani sain aikaan niin kummallisen määrän pullia, etten keksinyt missä astiassa ne voisi paistaa. Toisella yrittämällä määrä oli juuri sopiva: pullia tuli 20×20-senttiselle vuoalle juuri sopivan verran. Pullat kohoavat uunissa kiinni toisiinsa, mutta ne on silti helppo repiä irti toisistaan kypsinä. Jos haluat spinnymäisempiä pullia, voit paistaa ne tukevissa muffinvuoissa yksitellen. Tällöin paistoaikaa kannattaa säätää lyhyemmäksi!

style=”height: 879px; width: 600px;”>

10 vastausta artikkeliin “Spinnyt eli amerikkalaiset kanelikierrepullat

 1. Ui, mikä ohje, tätä pitää tehdä ehdottomasti pojille. Siispä viikonloppuna meillä on pullantuoksuinen äiti.

  Tykkää

 2. Todella pehmoisen näköisiä pullia! Yritin itse samantyyppistä reseptiä kerran, mutta eipä ollut lopputulos näin nätti! Tästä jutusta innostuu kyllä harjoittelemaan taas uudestaan. Ihana juttu!

  Tykkää

 3. Tiina: Kiva kuulla, nämä olivat kyllä oikein pehmoisia ja säilyivät pari päivää mehevinä! : )

  Tykkää

 4. Tein jsut eilen näitä ja lisäsin vielä sitruunankuorta täytteen päälle. Tuli ihanan kuohkeita ja sitruunankuori antoi kivasti raikkautta niihin 🙂 näistä tuli nyt meidän suosikkeja ja teen varmasti ylioppilasjuhliini! Ohjeessa oli että tulisi 8 spinnyä, noh mä sain tuolla ohjeella 16 ja kaikki todella isoja! En sit tiiä menikö vahingossa hiivaa liikaa kun silmämääräisesti koitin puolet paketista ottaa.. Laitoin pullat myös pullavuokiin niin saa helpommin tarjottua 🙂

  Tykkää

 5. Ronja: Heippa, ihanalta kuulostaa sitruunankuori täytteen päällä, voin vain kuvitella! Ihana kuulla että nämä olivat mieleesi. : ) Hassua että sait 16 pullaa (ja vielä isoja), mutta ehkä ne kohosivat pullavuoissa isommiksi kuin minun omani, jotka olivat melko raskaita ja painavia tapauksia!

  Tykkää

 6. Heippa! kokeiltiin tätä reseptiä 2 kuukautta sitten ja rakastuimme nää on nyt meidän perheen suosikkeja olemme juuri tekemässä spinny pullien täytettä pointsit tästä reseptistä ja varsinkin tuo tuorejuusto kuorrute on aivan ihanaa♡

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s