Suklaakeksejä Roosa nauha -päivän kunniaksi

Rintasyöpä on niin yleinen sairaus, että varmasti jokainen meistä valitettavasti tuntee ainakin yhden henkilön, joka on sairastanut sitä. Tänään vietetään Roosa nauha -päivää, jota voi halutessaan viettää vaikka pukeutumalla vaaleanpunaiseen tai käyttämällä hienoa Minna Parikan suunnittelemaa vuoden 2014 nauhaa.Minun oma vaatekaappini koostuu lähinnä mustasta, harmaasta ja… mustasta, mutta halusin osallistua Roosa nauha -päivään omalla tavallani: leipomalla. Ensin tehdä jonkinlaisia söpön vaaleanpunaisia leivoksia, mutta päätinkin hyödyntää Roosa nauha -logoa jollakin tapaa, sillä niin yksinkertaisen koristelun osaan minäkin tehdä.

Tulostin netistä mahdollisimman selkeän kuvan nauhasta ja tein siitä oman sapluunani. Meillä sattui olemaan kotona vielä vaaleanpunaista tomusokeria, jonka väri ei kyllä valitettavasti täysin välity kuvista. Käy katsomassa myös Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin minttusuklaiset päärynämuffinssit, joiden päälle on näperrelty söpöäkin söpömmät nauhakoristukset!

6 vastausta artikkeliin “Suklaakeksejä Roosa nauha -päivän kunniaksi

  1. kotoilija: Voi kiitos, koristelu on kyllä helppo toteuttaa vaikkei olisi kotona mitään erityisiä välineitä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s