Joululahjaherkkuja: Kookoskuutiot (Coconut ice)

Tällä viikolla olen kiireistä huolimatta ottanut aikaa joululeivontaan, ja keittiössä onkin valmistunut jos jonkinlaista joululahjaksi sopivaa syötävää. Voisin nyt jakaa teille aivan mahtavan helpon ja toimivan ohjeen niin makeaan herkkuun, että pahempaakin sokerihiirtä alkaa hirvittää. Kookoskuutioita (englanniksi coconut ice) tehdään ainakin englanninkielisissä maissa yleensä joulun aikana, ja kuutioiden ultimaattinen makeus johtuu makeutetun maitotiivisteen (erittäin makeaa) sekä tomusokerin (vieläkin makeampaa) yhdistelmästä. 

Vaikka kookos minulle tuntemattomasta syystä jakaa ihmisten mielipiteitä, väittäisin näiden kuutioiden maistuvan kookokseen epäilevästi suhtautuvallekin. Näiden rakenne on tiivis, eikä kookos makeuden takia pomppaa liiaksi esiin. Vaaleanpunaisella värillä ei ole näissä mitään funktiota, mutta kyllä söpöyden takia voi välillä käyttää vähän elintarvikevärejäkin. Jos olisin halunnut heittäytyä aivan villiksi, olisin voinut värjätä valkoisen massan vihreäksi, mutta ehkäpä nämä ovat enemmän minun näköisiäni juuri näin.

Ohje löytyi Passion for Baking -blogista, käykää kurkkaamassa kuvat ja leivontavälineet ja oikeastaan ihan kaikki… <3___<3

2 vastausta artikkeliin “Joululahjaherkkuja: Kookoskuutiot (Coconut ice)

  1. Nämä todella ovat juuri sopivan söpöjä ja varmasti tarpeeksi makeita pieniin joululahjapussukoihin! Lisäksi niin kauniita, että… 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s