Osallistu Kutsuva kattaus-kilpailuun!

Yhteistyössä StyleRoom

Kattaus on aivan älyttömän tärkeä osa ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista, vaikka valitettavan usein tulee nautittua päivällinen sylissä olevalta lautaselta jumppatrikoot päällä. Tykkään kuitenkin panostaa kattaukseen, ja näin talven aikaan erilaisia juhlallisuuksia on siellä täällä. Meillä on aina kotona panostettu eniten jouluaaton kattaukseen, mihin moni voi varmasti samastua. Paperisten lautasliinojen tilalla on kankaiset liinat, lisäksi käyttöön otetaan paremmat astiat ja aterimet, joita ei muuten koskaan raaski käyttää tai pestä käsin.

Minua pyydettiin yhteistyössä StyleRoomin kanssa luomaan oma Kutsuva kattaus -kuva-albumini juhlavasta talvisesongin kattauksesta, ja suunnittelin itseni näköisen, melko yksinkertaisen ja luonnollisen kattauksen. Tykkään kovasti vaaleista väreistä sekä kultaisista yksityiskohdista, joita on sekä lautasissa että lautasliinarenkaissa. Lisäksi kaikki luonnosta haetut somisteet sopivat mihin vuodenaikaan tahansa, ja näin talvella voi käydä hakemassa ulkoa vaikka mustikanvarpuja tai havunneulasia. Pöydän päätähtenä saa loistaa kauniisti kukkiva valkoinen amaryllis, joka on lempijoulukukkani. 

Teillä lukijoilla on nyt varmasti paljon ideoita joulu- ja muita juhlakattauksia silmällä pitäen, tai jos päässä lyö tyhjää, käykää kurkkaamassa meidän Maku-bloggarien ja StyleRoomin muiden käyttäjien tekemiä kattauksia Kutsuva kattaus -kisasivulla. Jos intoudutte luomaan oman talvisen kattauksenne, lisätkää ihmeessä kuvia kisasivulle. Käynnissä on kattauskilpailu, jonka voittaja voittaa 300 euron hotellilahjakortin Best Westernille. Kilpailuaikaa on vielä 6.1. asti. Käy katsomassa kattauksia ja tutustu osallistumisohjeisiin tarkemmin!

7 vastausta artikkeliin “Osallistu Kutsuva kattaus-kilpailuun!

  1. Todella kauniin yksinkertaiset kattauskuvat, voi kun saisikin istua tuollaiseen valmiiksi katettuun pöytään 🙂 .

    Tykkää

  2. Sinir: Oho hassua! : D
    Ilman mittaria on kyllä hieman vaikea tehdä toffeeta, varsinkin kun tässä kuumennetaan ensin glukoosi sokerin kanssa tiettyyn asteeseen. Arvioisin kuitenkin että annoin ensimmäisen seoksen poreilla kovaa n. 5 minuuttia ja kerman sekä voin kanssa yhdistämisen jälkeen 10-15 minuuttia. Toffeelle voi tehdä myös kypsyystestin: tiputa jonkin verran toffeeta vesilasiin, jossa on kylmää vettä. Jos toffee pirstaloituu ja säikeet ovat muotoiltavia, toffeen pitäisi olla valmista. Valmis toffee on myös selvästi tummemman väristä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s