Vadelma-juustokakkubrowniet

Yksi ilta melko myöhään sain kauhean leivontainspiraation ja päätin testata uutta minikeittiötäni. Mielessäni oli kummitellut eräs todella herkullisen näköinen kuva suklaisista brownieista, joissa suklaan seassa on vadelmajuustokakun makuisia kierteitä.

Nykyinen keittiöni on vanhaa noin kolme kertaa pienempi, kaappitilan vähenemisestä puhumattakaan, ja pelkille leivontatarvikkeille varattu parimetrinen kaappi on nyt vain muisto! Astianpesukoneen tilalla minulla on vain yksi pieni lavuaarin allas, jossa saan tiskata joka päivä melkoisen vuoren kippoja ja kuppeja. Vaikkei minulla ollut vielä kaikkia tarvikkeita tuotu uuteen keittiöön, satuin löytämään juuri ne joita tarvitsin brownieiden tekemiseen. Muutenkin kaikki tuntui menevän täydellisesti – uuden keittiön taikaa kenties? 

Brownieista tuli juuri sellaisia kuin niiden kuuluukin olla: tuhteja, rasvaisia, vähän liian makeita (vadelmajuustokakkukerros tosin hieman tasapainottaa makeutta) ja sellaisia, että niitä jaksaa syödä enintään yhden palan päivässä. 

 

10 vastausta artikkeliin “Vadelma-juustokakkubrowniet

  1. Ihanan kuuloinen resepti, pakko testata! Tuli heti mieleen seeprapalat, joiden perässä aikoinaan eksyin blogiisi. 🙂

    Tykkää

  2. Tein tätä ja tuli kyllä oikeen hyvää! Uuni ei paistanut ihan tasaisesti ja osa brownieta jäi hieman löysäksi, mutta itseäni se ei haitannut ainakaan yhtään 😉

    Tykkää

  3. JohannaL: Kiva että testasit! Mitenköhän se uuni nyt sillä lailla paistoi, hyvä tosin jos ei haitannut. Löysäkin brownie on brownieta. 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s