Luksusta aamurutiineihin: Taateli-banaanipuuro

En ehkä kuulosta kauhean jännittävältä ihmiseltä, mutta en häpeä myöntää tykkääväni rutiineista. Jotkin rutiineistani ovat vain päähäni pinttyneitä tapoja tehdä tiettyjä asioita, mutta jotkin rutiineista ovat ihan elintärkeitä ja jollakin tapaa parhaita asioita arjessani. Yksi tällaisista rutiineista on aamupala: en voi kylliksi korostaa, miten paljon rakastan aamupalaa! En jättäisi ikinä aamupalaa välistä tai söisi vain jotakin surullista kuivaa leivänkännikkää, ja puuro ollut jo kauan ehdoton osa aamupalaani ja aamurutiiniani. 

Näin keskellä talvea onkin aivan älytöntä luksusta, kun viikonloppuna saa syödä aamupalan niin myöhään, että on jo valoisaa. Tänä viikonloppuna olin niin fiiliksissä valossa nautitusta aamupalasta, että päätin ettei tavallinen (vaikkakin mainio) mikropuuro ole ihan tunnelman vaatimalla tasolla. Kehittelin sunnuntaiaamuksi ihanan samettisen ja makean luksuspuuron, joka valmistuu kuitenkin vaivattomasti ja ainakin minulla kaapista jo löytyvistä aineksista. Sekä banaani että taateli tekevät puurosta taatusti makeaa, ja vanilja viimeistelee ylellisyyden tunnun. Kyllä tätä puuroa kelpasi nautiskella suklaakahvin kanssa!

 

4 vastausta artikkeliin “Luksusta aamurutiineihin: Taateli-banaanipuuro

 1. Täälläkin on yksi joka tykkää rutiineista! olen vähän hassu, mutta esim. loman jälkeen aina jotenkin tosi ihanaa palata rutiineihin 🙂

  Tykkää

 2. Ihanan kuuloinen setti tuollainen taateli-banaanipuuro ja suklaakahvi! Tykkään itsekin rutiineista, ne tuovat järjestystä ja hallinnan tunnetta tähän kaoottiseen elämään 🙂

  Tykkää

 3. Anne: Mulla on ihan sama juttu aina loman jälkeen, ihana päästä aamupuuron ja muiden rutiineiden pariin!

  Tykkää

 4. Pipsa: On kyllä erittäin toimiva yhdistelmä! Kiva kuulla että muita rutiinihulluja on. : ))

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s