Kakkukestien soma ja helppo kattaus

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Duni

Ihanaa, kevät ja kevään kaikki juhlat ovat pian täällä! Suunnittelen omia valmistujaisiani parin kuukauden päähän, ja testattavien kakkujen listalla on muutamiakin ehdokkaita valmistujaisten tarjoilypöytää ajatellen. Tällaisessa tilanteessa ei auta muuta kuin testata niin montaa kakkuohjetta kuin suinkin ehtii ja kutsua sitten kaverit kakkukesteille makutuomareiksi. Suunnittelin itseni näköisen kattauksen Dunin keväisen kauniilla uutuustuotteilla ja yhdistelin sekä Duni Vallila Sydänkäpyä (pinkkisävytteiset lautaset, mukit ja servetit) että Duni Marblea ja biohajoavia Pebble -kulhoja.

Kattauksessa en ole mikään mestari enkä yleensä muista panostaa siihen yhtä paljon kuin kakkukestien muihin elementteihin. Minulla on pienen keittiöni ja rajallisen astiavalikoimani takia enintään kaksi samanlaista mukia, ja lautasiakin on aivan liian vähän. En käytä yleensä kertakäyttöastioita, mutta jos tarvitsee kestitä useampaa ihmistä, kauniit kertakäyttöastiat ja -aterimet pelastavat pulasta! Mielestäni näillä Dunin tuotteilla sai aikaan tyylikkään keväisen kattauksen helposti, ja astiat ovat yllättävän jämäköitä.

Suosikeitani Dunin tuotteista olivat ehdottomasti melkein kangasmaiset kaitaliinat, joista saa helposti repäisykohtien avulla sopivan mittaisia liinoja pöydälle. Mistään kertakäyttöisistä liinoista ei ole kyse, jos ei kauheasti läikyttele, nimittäin minä ainakin olen ilahduttanut itseäni Sydänkäpy-liinalla monena väriä kaipaavana päivänä. Myös kompostoituvat valkoiset Pebble -kulhot ovat todella jämäköitä ja tyylikkään näköisiä. Niistä voi tarjoilla vaikka karkkia tai muuta naposteltavaa ja käyttää hyvin uudelleen – tai heittää bioroskikseen.

Katso keväisen sitruuna-valkosuklaajuustokakun ohje täältä ja pinkkien valkosuklaapoppareiden ohje täältä! Vaaleanpunainen popcorn sopisi hyvin myös vappupöytään koristeeksi!

6 vastausta artikkeliin “Kakkukestien soma ja helppo kattaus

  1. Ihania kuvia! Tykkään noista pinkeistä serveteistä niin, ne on jotenkin tarpeeksi hienovaraisen pinkkejä etteivät hyppää liiaksi silmille 🙂

    Tykkää

  2. Todella söpö ja helposti toteutettava kattaus! Vappukekkereihin inspiraatiota ehdottomasti!

    Tykkää

  3. Anne: Voi kiitos! Pinkkiä en kauhean usein käytä mutta se on kyllä niin energinen väri. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s