Koristeluvinkki: syreenin kukkia leivoksiin

Tykkään käyttää kakkujen ja leivosten koristeina mielellään tuoreita marjoja ja hedelmiä sellaisinaan, mutta myös syötävät kukat ovat älyttömän nättejä. Välillä kaupassa myydään syötäviä orvokkeja, mutta niitä on melko huonosti saatavilla ja hintakin on tosi kova. Luonnostakin löytyy syötäviä kukkia koristeeksi, ja minulle vinkattiinkin että syreenin kukat ovat syötäviä. Syreeneitä kasvaa varmaan aika monien pihoilla, joten ensi kerralla kun mietit miten koristelisit vaikka kakun, kauppikakut tai kesäisen drinkin, käy napsaisemassa pihasta muutama syreenin kukka.

Lopuksi vielä pari koristeluideaa Pinterestistä, ensimmäinen kuva täältä, toinen täältä ja kolmas täältä.

2 vastausta artikkeliin “Koristeluvinkki: syreenin kukkia leivoksiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s