Pikainen persikkajäätelö helteiden kunniaksi

Aivan uskomattomista helteistä ollaan saatu nauttia melkein koko Suomessa nyt muutaman päivän ajan, ja ainakin täällä Tampereella on tänään viimeinen aurinkopäivä hetkeen. Aion nauttia siitä suuntaamalla pian jonnekin ulos kahville, mutta sitä ennen jaan teille viimeisen hellepäivän kunniaksi maailman helpoimman ja lisäksi nopeimman jätskiohjeen. Tätä tehdessä ei tarvitse hikoilla keittiössä vaan pääsee äkkiä rannalle aurinkoa palvomaan!

Persikoita ja muita kivellisiä hedelmiä saa nyt edullisesti, ja itse rakastan yli kaiken donitsipersikoita. Kehittelin niistä helpon pikajäätelön: persikka pilkotaan paloiksi, laitetaan pakkaseen (vähintään pariksi tunniksi mutta yön yli on parempi), minkä jälkeen jäiset persikat ajetaan sileäksi jääkaappikylmän kondensoidun maidon kanssa. Lopputulos on ihana peaches and cream -jäätelö,  jonka voi nauttia vaikka heti tai pakastaa myöhempää syömistä varten.

5 vastausta artikkeliin “Pikainen persikkajäätelö helteiden kunniaksi

  1. En osaa kuvailla, olisiko tavallinen persikka vähän makeampi? 🙂 Donitsipersikan hedelmäliha on väriltään valkoista ja maultaan ehkä raikkaampaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s