Tampereen parhaat jätskit

Olen ollut joskus nuorempana niin paljon töissä jätskikioskeilla, että melkein on mennyt jo maku jäätelöön. Todella harvoin tulee ostettua kioskista jäätelöä, eikä ainakaan saman merkkistä jäätelöä, josta itse olen tuhansia palloja pyöritellyt. Yksi jätskipaikka on kuitenkin Tampereella ihan ylitse muiden, ja tätä jäätelöä minäkin suorastaan himoitsen!

Kyseessä on ehkä Tampereella asuville vähän vanha vinkki, mutta vaikkapa Tampereelle matkustavien kannattaa ehdottomasti poiketa Gelateriassa Frenckellin aukiolla! Gelateriassa myydään Tampereen jäätelötehtaan aitoja italialaisia jäätelöitä, ja superspesiaalin paikasta tekee se, että jätskivohvelit paistetaan paikan päällä. Jäätelön saa siis lämpöisen ja tuoreen vohvelin päälle, kuinka parasta! 

Vohveli ei suinkaan ole Gelaterian ainut hyvä puoli. Jäätelömakuja on todella paljon, ja kaikki maistamani ovat uskomattoman hyviä. Valikoimasta löytyy perusmakuja suklaasta vaniljaan, mutta parasta mielestäni on makujen suuri kirjo. Miltäs kuulostaisi esimerkiksi lakritsi-suklaa, kaneli, metsämansikka, ruusu tai passionhedelmä? Maut vieläpä vaihtelevat tiiviiseen tahtiin, joten väkisinkin tulee maistettua uusia makuja. 

Oletteko käyneet Gelateriassa? Onko heittää jotakin mahtavaa makusuositusta? Itse maiston viime kerralla saksanpähkinää, ja se oli ainakin ihan nappivalinta.

3 vastausta artikkeliin “Tampereen parhaat jätskit

 1. Minnetti on mun suosikki jäätelöbaaereista Tampereella., jugurttijäätelöiden eri variaatiot, nam. Tai sitten Jugu jugurttijädebaari Koskarissa. Minnetillä on ihania makuja, ja valikoima super runsas. Tulee mieleen aivan Italia ja heidän Gelateriansa. Itsekin olen tuossa Frenckelin paikassa käynyt, ja kieltämättä herkkua sielläkin.

  Tykkää

 2. Ai että, oot kyllä niin oikeassa: nuo ovat Tampereen parhaat jäätelöt. Voittavat Minetin ihan kevyesti, jotenkin sellainen fiilis että Gelaterian jätskit ovat laadukkaammista raaka-aineistakin. AAAH, alkoi tehdä mieli jäätelööö. Siitäkin huolimatta että hyvin harvoin syön sitä, kun on itsekin tullut pyöriteltyä pari vuotta jädepalloja 😀

  Tykkää

 3. Oooh, oon mä tuon nimen kuullut ja näin, mutta esimerkiksi tuosta vohvelijutusta en ole kuullutkaan! Kuulostaa niiiiiin hyvältä, vaikka rakastankin Ingmannin kiskan vaniljapehmistä ja olen vähän ennakkoluuloinen esim. juuri ruusun tai kanelin makuista jäätelöä kohtaan. Saksanpähkinä kuulostaa huippuhyvältä! Ja nuo kuvat, mm, tulee mieleen Puolan huippuhyvät ja monipuoliset, mutta edulliset valikoimat.
  En löytänyt googlella tietoa hinnoista, mitähän tuollainen yksi pallo maksoi? Tuolla haluan käydä, ehkä jo huomenna!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s