Ruokaterveisiä Espanjasta!

Takana on aurinkoinen (erittäin laimeasti ilmaistuna, kun mittari on näyttänyt jopa yli 40 astetta) sekä ruuan- ja viinintäyteinen viikko Benalmádenassa. Aikaisemmista Espanjan-reissuistani tämä poikkeaa siten, että tällä kertaa olimme ison tyttöporukan kesken vuokranneet asunnon hotellissa asumisen sijasta, joten ruokaa tuli tehtyä kotona yhtä paljon kuin ravintoloissakin tuli käytyä. Oli oikeasti tosi kiva käydä isolla porukalla ruokakaupassa ihmettelemässä juusto- ja alkoholihyllyjä,  laittaa yhdessä ruokaa ja istua rauhassa alas katettuun pöytään.

Ravintolakäyntien osalta kuvailisin lomaamme erittäin rennoksi. Välillä on kiva metsästää Tripadvisorista parhaimmat ravintolat ja hifistellä kunnolla, mutta varsinkin näin isolla porukalla oli kiva vaihteeksi ottaa rennosti, mennä WiFillä varustettuun pikkuravintolaan tai vaikka mäkkäriin viilentymään rannalta läpsyt jalassa.

Ei Espanjan-reissua ilman paellaa!

Myös kalaa pitää päästä syömään meren rannalla.

Benalmadenassa, kuten muissakin espanjalaisissa lomakaupungeissa, on paljon brittibaareja ja -ravintoloita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s