Taas yksi kasvispiirakka: Savupaprikapiirakka

Alkuun pahoittelen muutaman päivän blogihiljaisuutta, mutta minulla on heittää hyvä syy hihasta! Aloitin uudessa työssä ja asun viikot pääkaupunkiseudulla. Tulen varmasti leipomaan täälläkin päässä, koska opettajanhuoneessa leivonnaiset tekevät takuulla kauppansa, mutta tämä ensimmäinen viikko on mennyt vähän ihmetellessä ja kiireessä.

Minulta on kuitenkin jäänyt julkaisematta hyvä suolaisen piirakan ohje. Näitä kasvisruokailijoille sopivia suolaisen piirakan ohjeita ei voi koskaan olla liikaa: mikä olisi helpompi, maistuvampi ja varmempi tarjottava illanistujaisiin?

Lidlistä sai vielä vähän aikaa sitten todella vahvan makuista (ja suolaista) savustettua englantilaista cheddaria, jonka jämät käytin tähän piirakkaan. Paprikaan sopii savuinen maku mainiosti, ja savuisuutta täydennetään savupaprikajauheella. Savupaprikajauhe on muuten ehkä eniten ruoanlaitossa käyttämäni mauste, en voi muuta kuin suositella. Kaikkeen!

 

2 vastausta artikkeliin “Taas yksi kasvispiirakka: Savupaprikapiirakka

  1. Sama juttu, savupaprikajauhe! ❤ Raahasin Budapestistakin jos jonkinvahvuista paprikajauhetta, siellä vasta hyvät valikoimat olikin. Piiras näyttää hyvältä!

    Tykkää

  2. Näyttääpäs mehevältä ja hyvältä kasvispiiraalta! Tuo maitorahkan käyttö piirakkataikinassa on mulle ihan uusi juttu, eilen ensimmäistä kertaa tein sellaista mustikkagalettea, johon sitä myös tuli. Hyvin kyllä toimii ja tuo myös pohjaan kivaa mehevyyttä!

    Myös pieni hiljaiselo uuden työn aloittamisen myötä on hyvin ymmärrettävää, mukavia työpäivä sinne 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s