Muutoksia Instagramissa

Olen pitkään pohdiskellut, mitä tekisin Instagramini kanssa. Minulla on ollut kauan yksi tili (@anskusiili), jonne lisäilen sekä Lunni leipoo -kuvia että henkilökohtaisia kuviani selfieistä aivan täysin satunnaisiin otoksiin. Olen aina mietiskellyt, mitä blogini lukijat mahtavat tykätä kaikista muista kuvista (veikkaisin että ne eivät teitä kauheasti kiinnosta), ja toisaalta mietin mitä tuttuni pitävät jatkuvasta kakku- ja leivonnaispommituksesta.

Nyt nykyisen työni takia halusin laittaa Instagram-tilini yksityiseksi, ja päätinkin tehdä blogille oman, kaikille avoimen tilin. Seuratakaa nyt blogia Instagramissa, käyttäjänimi on yllättäen @lunnileipoo. Minun yksityistäkin tiliäni saa tietysti seurata, mutta sinne lisäilen juttuja nimenomaan leivonnan ulkopuolelta. Myöskään @lunnileipoo-tili ei silti tule olemaan pelkkää blogimateriaalia: lisäilen mielelläni arkisempia, jotenkin edes läheltä leivontaa liippaavia kuvia. Instagramissa törmäillään, muistakaa käyttää tägiä #lunnileipoo!

5 vastausta artikkeliin “Muutoksia Instagramissa

 1. Ihana resepti! Olen netistä etsinyt herukkareseptejä, kun pensaat notkuvat marjoja. Oikeastaa enemmän meillä on valkoista herukkaa, mutta samalla tavallahan sitäkin voi käyttää 🙂 Ja kiitos tuosta terttujen pakastamisvinkistä, eipä ole tullut mieleen! Onneksi on vielä osa herukoista keräämättä niin ehtii pakastaa terttujakin.

  Tykkää

 2. tekninen kysymys: lisäsitkö uuden tilin eri puhelinnumerolla? Ymmärtääkseni samalla numerolla voi olla vain yksi tili? Haluaisin itsekin henk.koht. ja julkisemman tilin nimittäin 🙂

  Tykkää

 3. Lisäsin samalla puhelinnumerolla, toimii mulla ainakin! Joudun tosin aina olemaan vain yhteen kerrallaan kirjautuneena. 🙂

  Tykkää

 4. Ei kestä kiitellä! 🙂 Valkoherukat käyvät varmasti hyvin, elleivät jopa paremmin kuin punaherukat.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s