Sesonkiaamupalaa: Luumupannarit

Olen kuullut huolestuttavaa huhua, että hyvät kelit olisivat päättymässä. Itse vietän kyllä melkein 12 tuntia vuorokauden aurinkoisesta ajasta sisällä, mutta olen ollut ihan fiiliksissä näistä raikkaista ja nätin aurinkoisista aamuista. Harvassa ovat ne aamut, kun jaksan herätä puoli tuntia tavallista aikaisemmin tehdäkseni jotakin erikoisempaa aamupalaa, mutta tällaisina aamuina melkein pitäisi pakottaa itsensä heräämään.

Luumut ovat nyt sesongissa, ja vaikka ne ovatkin parhaita mielestäni sellaisinaan, niistä saa leivottua vaikka mitä. Tein tällä kertaa luumuista näiden kauniiden aamujen kunniaksi pulleita amerikkalaisia pannareita, joiden salaisuus on taikinan sisältämässä jogurtissa. Taikina on makeutettu sokerin lisäksi vaahterasiirapilla, ja paistetut letut tarjoillaan tietysti juuri vaahterasiirapin kanssa.

4 vastausta artikkeliin “Sesonkiaamupalaa: Luumupannarit

  1. Heippa! Onpa herkullisen kuuloisia! Mietin vain, onko ohjeessa tosiaan puolikas kananmuna? Jos laittaa kokonaisen, pitääkö muutkin aineet tuplata vai onko se kuinka tarkkaa? 🙂

    Tykkää

  2. Heippa, ohjeessa on tosiaankin puolikas kananmuna koska tein tällä kertaa hieman pienemmän kahden hengen aamiaissatsin. Aineet kannattaa tuplata jos käyttää kokonaisen munan, tällöin muhevia lettuja tulee n. 12 kpl eli aika paljon.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s