Suklaakastike kahdesta aineesta

Välillä sitä kaipaa luottoreseptejä, luottoraaka-aineita ja luottotekniikoita, joihin voi palata aina kun uuden kokeilu alkaa kyllästyttää tai ei suju. Minun luottoreseptejäni ovat loputtomiin muunneltavissa oleva muffinitaikinani, paistetun sekä hyydytetyn juustokakun ohjeet sekä erilaiset cookie-variaatiot, joita pystyn tekemään ilman reseptiä. Luottoraaka-aineitani ovat luomumunat, normaalisuolainen voi ja Philadelphia-tuorejuusto, joita en koskaan vaihtaisi.

Veikkaan, että tästä kastikkeesta voisi tulla yksi luottoaseeni aina kun haluan joko viimeistellä annoksen tai kuorruttaa kakun. Tämä maailman helpoin ja rakenteeltaan samettinen suklaakastike syntyy keittämättömästä, makeutetusta kondensoidusta maidosta ja 70-prosenttisesta tummaata suklaasta, joka muuten myöskin on luottoraaka-aineeni. Voin vain kuvitella, miten hyvältä esimerkiksi banana split -annos maistuisi tällä kastikkeella höystettynä. 

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Suklaakastike kahdesta aineesta

  1. Kondensoitu maito kuuluu minun luottoraaka-aineisiin. Hienoa, että sitä saa nykyään lähes joka marketista ja vieläpä valmiiksi keitettynä 🙂 Tumma suklaa taittaa varmaan mukavasti kondensoidun maidon makeutta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s