My Tea Moment: Luksusta arjen keskellä

Kaupallinen yhteistyö: Twinings

Arkeni on syksyllä ollut todella kiireistä, mutta olen suorastaan mestari rentoutumisessa. En luultavasti jaksaisi näin pitkiä työviikkoja, ellen osaisi vaatia itselleni välillä hemmotteluhetkeä joko itsekseni tai hyvässä seurassa. Ja yllättäen kun minusta on kyse, hemmotteluhetkeen liittyy aina ruoka jollakin tavalla.

Tämä yhteistyökampanja Twiningsin kanssa ei olisi voinut tulla parempaan väliin. Sain Twiningsilta testiin uuteen Teas with a Twist- sarjaan kuuluvia maustettuja teemakuja 5 kappaletta ja ihastuin makuihin täysillä. Muistan aina pienenä juoneeni äidin kanssa nimenomaan Twiningsin Earl Grey tai English Breakfast -teetä iltaisin, mutta näissä teemauissa on käytetty kekseliäisyyttä toden teolla. Omat suosikkini ovat ehdottomasti Sweet Vanilla – chaitee ja Caramelised Apple -vihreä tee, joita tulee nautittua yleensä iltaisin pienen rentoutumishetken merkeissä. Edellä mainittua tykkään juoda maidon kanssa, vahva suositus täältä sinne!

Teas with a Twist -sarjan teet ovat todella vivahteikkaan makuisia, ja makuyhdistelmät ovat rohkeita. Loin pienen afternoon tea -henkisen teehetken, joka on päivittäistä teehetkeä hieman erityisempi. Hain sekä makeassa että suolaisessa teehetken herkussa rohkeita ja vahvoja makuyhdistelmiä ja päädyin syksyisiin suklaa-pistaasikuppikakkuihin ja kantarelli-avokadovoileipiin.

Suklaa-pistaasikuppikakkuja suosittelisin nauttimaan vaikka makean Caramelised Apple -teen kanssa, kun taas kantarelli-avokadoleivät maistuvat mausteisemman Spicy Indian- tai Sweet Vanilla -chaiteen kanssa. 

Kantarelli-avokadovoileipiin (kahdelle) tarvitset:

  • 6 palaa (graham-)paahtoleipää
  • kantarelleja (1/2 rasiaa)
  • voita paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 avokado
  • vahvaa juustoa
  • balsamico-siirappia

Leikkaa paahtoleivistä reunat (säästä vaikka korppujauhojen tekemistä varten). Pilko kantarellit ja paista voissa pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.

Murskaa kypsä avokado haarukan avulla, levitä leipien päälle. Levitä leiville myös juustoa ja kantarellia reilulla kädellä, viimeistele balsamico-siirapilla. Laita leivän toinen puolisko päälle ja leikkaa kolmioiksi.

Käy täältä kurkkaamassa koko Teas with a Twist -valikoima! Miten itse nautit teesi? 

6 thoughts on “My Tea Moment: Luksusta arjen keskellä

  1. Komppaan täällä Annea, aivan upeat kuppikakut!! Ja ihanat kuvat! Pistaasit ja tumma suklaa – Love it!

    Tykkää

  2. Muffinssit näyttävät tosi hyviltä ja suunnittelinkin jo reseptin testausta, mutta jäin pohtimaan, kuinka paljon voita taikinaan tulee? Listassa sitä ei ole mainittu, mutta ohjeessa käsketään sulattaa voi…

    Tykkää

Jätä kommentti