Puhelimen kätköistä

Luen nykyään aika harvoin muita kuin ruokablogeja, mutta muotiblogeja lukiessani rakastin bloggaajien tekemiä postauksia, joissa bloggaaja hiottujen kuvien sijasta näyttää tavallisia kännykkäkameraräpsyjä. Puhelimella otetut kuvat saattavat paljastaa hauskoja ja odottamattomia asioita bloggaajista, ja nyt voisin julkaista muutamia kuvia oman puhelimeni kätköistä. 

Ihanat syyshäät ja karkkibuffan antimia

Työpaikalla harvemmin on sellaisia päiviä, jolloin tarjolla ei olisi jotakin hyvää. Tämä ihana ja jättimäinen kanelipullakranssi hävisi pöydältä aika vauhtia, kuten kaikki muutkin herkut!

Korvapuustitaiteilua korvapuustipäivänä viikko sitten, shoutout tuolle muovilastalle joka on aivan ehdoton apuväline pullaa ja sämpylöitä leivottaessa! 

Tampereen vohvelikahvila: kahvila jonka asiakkaana olen pisimään ollut! Äidin kanssa ollaan käyty täällä kun olen ollut pieni, ja aikuisiälläkin täällä pikkukahvilassa Ojakadulla tulee aina välillä poikettua. Voisi poiketa paljon useammin! Kannattaa koittaa jätskivohvelia ja vaikka kardemummalla maustettua kahvia.

Teelaatujen maistelua syksyisenä iltana

Laiskan kokin annos salin jälkeen: jauhelihaa, raejuustoa, kirsikkatomaatteja, hummusta ja avokadoa. Lisukkeena gourmet-maitorahka… Minua saa muuten seurailla myös Snpachatissa (anskusiili), laitan Snäppiin välillä ruoka- ja leivonta-aiheisia kuvia mutta oikeastaan aika paljon kaikkea muutakin. Lunni leipoo löytyy myös Instagramista (@lunnileipoo), ja henkilökohtainen tilini löytyy nimimerkillä @anskusiili. 

Yksi vastaus artikkeliiin “Puhelimen kätköistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s