Aamiaista Fazer Café Tampereella

Nyt löytyi kyllä hinta-laatusuhteeltaan paras aamiainen Tampereelta! Olen kirjoitellut aikaisemmin olevani aamupalaihminen henkeen ja vereen ja tykkään tehdä itse hyviä ja täyttäviä aamupaloja. Joskus (ja aika useinkin..) on silti ihana mennä melkein suoraan sängystä kahvilaan nauttimaan aamupalaa niin sanotusti vieraisiin, mutta Tampereen mestat alkaa olla jo pian testattu ja jotkut jopa puhki kulutettu. 

Olen jo hetken kuolaillut Hämeenkadulle avatun upean Fazer Tempon viikonloppubrunssia, joka maksaa parikymppiä. Jossakin 20 eurossa menee itsellä aamiaisen ja brunssin kohdalla kipuraja – pystyn kuitenkin melko helposti kyhäämään itse niin hyvän aamiaisen. Fazerilla saa kivasti myös viikolla aamiaista, joka on hinnaltaan brunssia järkevämpi (12,9 euroa) ja kattaukseltaan silti hyvin kattava, melkein jopa ylellinen.

Vein siskon syyslomallani kunnon ”aamiaiselle” Fazerille ja ihastuin täysin! Lainausmerkit sen vuoksi, että istuimme pari tuntia pöydässä ja söimme aamupalajuttujen lisäksi mm. juustoja, lohta ja upeita kakkuja. Tarjolla buffetissa on vaikka mitä: ihanaa puuroa, erilaisia leipiä, riisipiirakoita ja munavoita, juustoja, hedelmiä, jogurttia lisukkeineen, lohta, salaattia, smoothieta (inkivääri-omena oli ihastuttava), tuoremehua ja kahvia tai teetä. Niin ja sitä kakkua! Varmasti unohdin mainita jonkin, mutta ymmärrätte pointin. 

Arkisin aamiaista tarjoillaan 11:30 asti, jos nyt oikein tarkkailin, enkä voi muuta kuin lämpimästi suositella. Fazer Tempossa on myös aina aivan mahtava palvelu!

Sisustus tekee hienosti kunniaa rakennukselle!

 

3 vastausta artikkeliin “Aamiaista Fazer Café Tampereella

  1. Mekin meinattiin testata vkonloppubrunssia kaverin kanssa, mutta paikka olikin aivan täynnä.. jouduttiin meneen muualle! Hinta on vain melkoisen tyyris, ja harmittavasti vkolla ei pääse. :/

    Tykkää

  2. En ole itse käynyt vielä aamupalalla, mutta kävin kysymässä gluteenittomia etukäteen. Kuulemma glut. leipää saa kysymällä, samoin makeaa kakkua yms. jos ei jo valmiiksi tarjolla oleva sitä ole. Puuroa ei ymmärtääkseni ole; muroja sen sijaan ehkä saattoi olla, mutta en niitä syö, joten en ihan varmuudella rekisteröinyt tietoa. 😀 Suurin osa aamupalapöydästä on kuitenkin gluteenitonta luonnostaan – jogurtti, pähkinät, kala, kasvikset, hedelmät, juustot, hillot, juomat… – joten eiköhän sieltä syötävää löydy! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s