Behnford’silla taivaassa

Nyt kun olen pääkaupunkiseudulla viikot töissä, pitäisi paljon useammin käydä Helsingin kaupoissa ja kahviloissa pyörähtelemässä. Töissä on ollut niin järjetön kiire, että Helsinki-visiitit ovat jääneet naurettavan pieniksi. Perjantaina kuitenkin menin Helsingin kautta Tampereelle ja kävin Halloweenin kunniaksi Behnford’silla karkkiostoksilla! Jenkkijuhla Halloween suorastaan huusi Reese’sin maapähkinävoiherkkuja ja Hershey’s-suklaata. 

Behnford’silla myydään herkkuja lähinnä Yhdysvalloista mutta myös Briteistä. Täältä saat parhaimmat jenkkikarkit, erilaisia Oreo-keksejä, leivontamixejä (joita jenkit tuntuvat rakastavan), Marmite-levitettä ja vaikka mitä! Behnford’silta saa myös ulkomaisissa leivontaresepteissä käytettyjä leivonta-aineita kuten maissisiirappia, Criscoa ja kondensoitua maitoa. Tulin visiitille vähän kurpitsapyre mielessäni, mutta se oli Halloweenin alla jo loppunut. 

Jos et ole vielä käynyt Behnford’silla herkkuostoksilla, käy ihmeessä osoitteessa Keskuskatu 6A (Citykäytävällä kätevästi rautatieaseman lähellä)! Myyjät ovat mukavia ja herkkuja on lattiasta kattoon kivannäköisessä pienessä liikkeessä. Tuontitavara kun on kyseessä, hinnat ovat tietty korkeat, mutta ainakin tulee ostettua aina järkevä määrä viikonloppukarkkeja…

PSST! Muista käydä osallistumassa kahviarvontaan täällä, huominen on vielä aikaa vastailla.

2 vastausta artikkeliin “Behnford’silla taivaassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s