Tunnelmia leivontabloggaajaillasta

Viime lauantaina koitti odotettu tapahtuma, kun pääsimme leivontabloggaajien kesken juhlistamaan leivontabloggaajailtaa! Käyn aina silloin tällöin ruokabloggaajille tarkoitetuissa miiteissä ja tapahtumissa, mutta nyt oli erityisen hienoa olla porukassa, jossa kaikki olivat leivontabloggaajia. Meitä oli paikalla parisenkymmentä, kaikki Kinuskikissasta Pullahiireen. Kaikkien blogeissa olen vieraillut ja monia seuraan aktiivisesti, joten oli upea saada vihdoin yhdistettyä kasvot blogiin. On muutenkin aika elintärkeää harrastuksen kannalta päästä välillä puhumaan muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa: meidän nurkkauksessa puhuttiin mm. kaasu-uuneista, macaron-leivosten (epä)onnistumisesta ja kakkutilauksista.

Tapahtuman järkkääjät Jinna, Anni ja Katri olivat nähneet uskomattoman vaivan paikan koristelussa, tarjottavien järkkäämisessä ja sponsoreiden hommaamisessa. Kiitos ihanille tytöille vielä kerran! Tykkäsin siitä, että meille oltiin järjestetty sekä rentoa olemista että pienimuotoista ohjelmaa. Itse jouduin harmikseni lähtemään parin tunnin kuluttua kohti Tamperetta ja omia synttärijuhliani. 

Illan huiput sponssit ja juustoja. ❤

Katrin kakku oli ehdottomasti illan kuningatar: uskomattoman näköinen ja vielä niin herkullinen. Kakkutaikinassa oli piparkakun makua ja välissä puolukkatäytettä, jonka kanssa kinuski sopi täydellisesti. Muutenkin tarjottavissa oli ihanan talvinen teema ja yhtenäinen linja.

Ja tietty goodiebag, joka sisälsi mm. ruukkunokkosen (!), kuoharia, Valion uutuustuotteita ja hieman leivontatarvikkeita.

Oli kiva nähdä kaikkia teitä muita bloggaajia, harmi kun kaikkien kanssa ei ehtinyt jutella. Toivottavasti näemme taas pian yhtä mukavissa merkeissä. Instagramissa voi ihailla lisää kuvia hashtagilla #leivontabloggaajailta. 

5 vastausta artikkeliin “Tunnelmia leivontabloggaajaillasta

 1. Huoh, mitä herkkuja ja mielettömän ihana kakku, nam. Tapaamiset ovat aina mukavia ja kiva livenä tapailla niitä, joiden kanssa yleensä vaan jutustelee täällä blogeissa.

  Tykkää

 2. Niin ihana kun pääsit paikalle! Ja kiitos tästä kirjoituksesta! Oli todella kiva tavata vihdoinkin kasvotusten! Ensi kertaa odotellessa! 🙂 ja voihan sitä joku päivä käydä vaikka kakkukaffeilla Helsingissä! 🙂

  Tykkää

 3. Sanopa muuta kun on pitkään toisen juttuja seurannut! Mennään ihmeessä kun täällä molemmat kuitenkin ollaan :*

  Tykkää

 4. Niinpä, pieni sokerihumala kyllä iski herkkujen syömisen jälkeen. Kaikkea piti tietty maistaa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s