Muhkea Mars-kakku

Kaikista parhainta leivonnassa on mielestäni synttärikakkujen leipominen. Synttärikakut saavat olla vähän isompia, muhkeampia ja monikerroksisempia kuin muut tekemäni leivonnaiseni, ja yleensä synttärikakuille on tarpeeksi syöjiä eikä tarvitse miettiä, minne jemmailee puolet kakusta.

Tämän synttärikakun idea lähti sankarin lempisuklaapatukasta, Marsista. Halusin kakusta överin, suureellisen ja varsinaisen juhlien keskipisteen: sankarin näköisen kakun siis! 

Kakustaa tuli todella-todella iso, ja mietin tekovaiheessa pitäisikö kolmas kerro jättää tekemättä. Päätin kuitenkin viedä loppuun sen, minkä olin aloittanutkin! Kakku ei muuten ollut ulkonäöstään ja ennakko-odotuksista huolimatta ylimakea. Vaikka sokeria taikinaan tuleekin 4 desiä!(!) Pohjan ohjeen otin suunnilleen täältä.

 

11 vastausta artikkeliin “Muhkea Mars-kakku

  1. Onpa jäätävän hyvännäköinen kakku 😛 Mutta reseptiä en oikein osaa lukea, paljonko tuohon tulee tuota kahvia? *punastus*

    Tykkää

  2. Erikoinen ohje, määristä ei saanut selvää ja muutenkin epäselviä kohtia, pelkkiä numeroita ”jäähdytä 10” ? tuntia vai minuuttia?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s