Blogimaailman joulukalenterit

Joskus kun minulla olisi täysaikaisesti aikaa panostaa blogille (milloinkohan?), tekisin ehdottomasti joulukalenterin. Joka päivä blogiin ilmestyisi jouluaiheinen postaus: resepti, vinkki tai leivonnaiskuva. Tällä hetkellä oma työni vie kuitenkin useita kymmeniä tunteja viikossa aikaani, joten joulukalenteri saa siirtyä taas vuodella. Poimin teille kuitenkin linkit pariin ihanaan joulukalenteriin. Ihailtavaa ahkeruutta! ❤

Pullahiiren leivontablogi

Pitkän linjan bloggaaja Pullahiiren Taru on monena vuonna toteuttanut upean joulukalenterin. Tänään ensimmäisestä luukusta aukesi Bailey’s-suklaamousse. 

Pumpkin Jam

 

Yksi suosikkiblogeistani Pumpkin Jam pitää jälleen joulukalenteria. Bongasin kauniit taateli-kookospallot Instgramista, ja mielestäni taateli on niin jouluinen maku kuin olla voi.

 

@lunnileipoo Instagramissa

 

Kyllä, minä päätin nyt lähteä haasteeseen mukaan hieman pienemmällä panostuksella ja lisätä Instagram-tililleni joka päivä jouluaiheisen kuvan. Minua voi seurata Instagramissa nimellä @lunnileipoo, seurailkaa ihmeessä!

3 vastausta artikkeliin “Blogimaailman joulukalenterit

  1. Minullakin on vuoden tauon jälkeen joulukalenteri blogissa. Viimeksi vannoin, että ei enää ikinä, mutta jostain mystisestä syystä se on kuitenkin aika kivaa puuhaa, vaikka aikamoinen homma 24 peräkkäisessä postauksessa onkin. 🙂 Jään odottelemaan ensi vuotta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s