Piparimuffinit

Nyt seuraa hyvin yksinkertainen herkku ja yksinkertainen ohje: piparimuffinit. Tavalliset muffinit, jotka maistuvat piparilta, ei sen kummempaa. Mutta koska kaikki piparinmakuinen on hyvää ja koska olen itse ainakin jo täysillä joulutunnelmissa, täältä pesee ohjetta. Joulun odottamiseen kuuluvien asioiden checklist alkaa olla minun osaltani täytetty: glögit, check, punaviiniglögit, check, piparinkoristelut, check, itse tehdyt joulutortut, check, jouluvalojen kaivaminen esiin, check, jouluaiheisten leivonnaisten jatkuva selaileminen eri kuvapalveluista, check

Uhrasin muuten osan paistetuista muffineista jatkojalostukseen, ensi viikolla näette mitä esimerkiksi muffinitaikinasta pystyy tekemään…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s