Vahingon kautta: Sokerihuurteiset karpalocookiet

Harvemmin näin käy leivonnassa, mutta tulin luoneeksi vahingossa toimivan reseptin! Olin tekemässä jotakin aivan muuta kuin mitä lopputulos loppujen lopuksi oli, mutta tykkäsin näistä kekseistä tai cookieista niin paljon, että ohje lähtee jakoon.

Tarkoituksenani oli tehdä sellaisia korkeita, valkoisia ja kunnolla halkeilleita kakkusia. Halusin käyttää kekseissä kuivattuja karpaloita, joita saa ainakin nyt joulun aikaan jokaisesta kaupasta rusinoiden vierestä kuivahedelmähyllyltä. Kekseistä tulikin jenkkityylisiä levinneitä cookieita, joissa on hauskan rapsakka sokerihuurteinen pinta. 

Cookieiden salaisuus on sopivassa paistoajassa ja näiden cookieiden kohdalla sitkoisa rakenne ja sokerista napakka kuori. Keksit pyöräytetään ennen paistamista kidesokerissa ja sen jälkeen vielä tomusokerissa. Kuulostaa hullulta, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla!

 

3 vastausta artikkeliin “Vahingon kautta: Sokerihuurteiset karpalocookiet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s