Piparinmakuiset lumiukko-popsit

Kaupallinen yhteistyö: Dr. Oetker

Olen aloittanut joulun odotuksen ja fiilistelyn hyvissä ajoin, ja leivontasaralla ollaan täysin jo pipareiden, taateleiden ja karpalon, glögin sekä pähkinöiden makumaailmassa. Tässä Dr. Oetkerin kanssa yhteistyössä toteutetussa postauksessa haluan vinkata todella helposta mutta söpöstä herkusta: lumiukon näköisistä cake popseista. 

Cake popsit eli kakkutikkarit ovat olleet jo kauan esillä suomalaisissakin leivontaympyröissä, ja halusin ehdottomasti tehdä jouluisia cake popseja. Yleensä cake popsit kastetaan suklaasulaan tai sulatettuihin candy melts -nappeihin, mutta halusin kokeilla valkoista sokerimassaa cake popsien päällystämisessä. Kosteahko kakkutaikina toimi hyvin sokerimassan kanssa, ja sokerimassaa on kieltämättä erittäin helppo muotoilla ja käsitellä. Massa ei mene helposti rikki ja sitä voi repeämisen sattuessa kohdalle vielä korjailla jälkikäteen. 

Näiden cake popsien koristeluun et tarvitse kummoisia välineitä: vain sokerimassaa, geelimäistä elintarvikeväriä (porkkananenien tekemiseen), pursotinpussia (+tyllaa) ja kaulinta! Lumiukkojen ei tarvitse näyttää aivan symmetrisiltä ja tasan samoilta keskenään: pieni kotikutoisuus on vain plussaa. Näillä helposti valmistuvilla cake popseilla hurmaat sekä aikuiset että vanhemmat joulupöydässä tai pikkujouluissa!

Pääsen järkkäämään lisäksi huikean arvonnan teille lukijoille! Tätä postausta kommentoineiden kesken arvotaan 3 kpl Dr. Oetkerin tuotepaketteja, jotka sisältävät leivontaan ja koristeluun liittyviä ihania tuotteita (yhden paketin arvo n. 30 euroa). Jätä kommenttiboksiin toimiva sähköpostiosoite, jotta saan otettua voittajiin yhteyttä. Onnea arvontaan, vastausaikaa on ensi viikon keskiviikkoon saakka! 

Kirjoittelin viime viikolla piparimuffineista, joita käytetään cake popsien taikinapohjana. Käy kurkkaamassa ohje täältä!

71 vastausta artikkeliin “Piparinmakuiset lumiukko-popsit

  1. Ihailin näitä suloisia lumiukkoja jo Instagramissa. Ihania ovat, itse en ole vielä koskaan tehnyt popseja sillä välttelen näpertämistä. Vaikuttavat kyllä sen verran helpoilta että voisi itsekin innostua (ja onnistua).

    Mukana arvonnassa.
    Hyvää joulunaikaa! 🙂

    Tykkää

  2. Kiitos tästä kivasta blogista! 🙂 Ja oon ehdottomasti mukana arvonnassa. Mukavaa joulunodotusta! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s