Uudenvuoden suklaakuorrutteiset keksit

Kaupallinen yhteistyö: Dr. Oetker

Ei ole vielä joulukaan, kun olen jo uudenvuoden aatossa! Uudenvuoden juhliin halusin kehitellä jotain helppoa ja teemaan sopivaa pikkupurtavaa. Näitä kuuluu napostella niin, että toisessa kädessä on lasi kuohuvaa ja toisessa tämä suklaakuorrutteinen juhlakeksi. Varmaan lempparikeksini on yksinkertainen voita, sokeria ja jauhoja sisältävä peruskeksi, mutta juhlavamman ulkoasun keksille saa dippaamalla sen suklaaseen ja koristelemalla helmiäisellä koristegeelillä. Tykkään näistä Dr. Oetkerin koristegeeleistä, koska niillä saa tehtyä tarkkaa jälkeä ja geeli kuivuu nopeasti jämäkäksi. Joulupiparit koristelin valkoisella koristegeelillä, mutta uudenvuoden kekseihin nämä sinisen, violetin, valkoisen ja vihreän sävyiset helmiäisgeelit sopivat mainiosti.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s