Maku-miittiä ja ihaninta lakua

Maanantaina treffailtiin pitkästä aikaa Maku-tiimiläisten kesken A-lehdillä, ja vitsi on kyllä kiva porukka meillä! Paikalla olivat bloggaajat ja Maku-lehden toimituksen ihmisiä, ja saatiin hyödyllisiä vinkkejä ja vaihdettiin Maku-kuulumisia. Illan antoisin osuus oli kuitenkin ehkä silloin, kun huoneeseen kannettiin monta laatikollista Pizzariumin eri pitsalaatuja – ai että! Söin ekaa kertaa Pizzariumin pitsaa, ja onhan se ihan eri laatua kuin muiden pitsaketjujen tavara. Olisin halunnut maistaa kaikkia makuja, mutta joku raja! Lemppareiksini nousivat raikas kirsikkatomaattipitsa ja yllättävän hyvä peruna-rosmariinipitsa. Koskahan saataisiin Pizzarium Tampereelle, huhuu?

Leivonnan ystäville mahtavia uutisia: pelkkään leivontaan keskittyvä Kaneli & Sokeri -lehti ilmestyy Maku-lehdestä irrallisena ensi vuonna kaksi kertaa. Aikaisemmin lehden on saanut vain Maku-lehden ohessa, mutta nyt voit tilata vaikka pelkän Kaneli & Sokeri -lehden.

style=”font-family: ’times new roman’, times, serif;”>
 

Maistoin myös elämäni parasta lakua – liioittelematta! Olimme saaneet maisteltavaksi Lakrids by Johan Bülowin lakuja, ja makuja oli dulce de lechestä mustaherukkaan, minttuun ja chiliin. Rakastuin täysin! Kaunis Lakrids-purkki on myös oivallinen lahjaidea makean ystävälle, ja katsoin että Tampereella Lakrids-lakua myydän ainakin sisustuskauppa Domdomissa ja Stockmannilla. Kuvassa alapuolella esiintyvä kullanhohoinen laku oli ihan lemppari!
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s