Nesquik-murokakku

Muistatteko vielä Nesquik-murot, ne suklaiset pallurat joita lapsena sai syödä aamupalaksi (ainakin mummolassa jos vanhemmat eivät pitäneet suklaamuroja hyvänä aamupalana)? Minä olin ihan hulluna Nesquik-muroihin ja tykkäsin syödä niitä niin, että osa muroista on vielä rapeita kun osa taas on mennyt mössöksi maidossa. 

Eipä ole tullut syötyä muroja vuosiin, mutta jotenkin Nesquikit palasivat mieleeni. Halusin käyttää niitä leivonnasta ja kehittelin superhelpon pakastettavan suklaakakun, jossa on suklaamuroja sekä pohjalla että päällä. Tämä sopii vaikka lastenjuhliin tai lapsenmielisten nostalgiahetkiin.
 

 

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Nesquik-murokakku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s