To the next level: Itse jauhettu kahvi

Olen monesti aikaisemmin kirjoitellut kahvi-innostuksesta, viimeksi Löfbergs-kampanjan yhteydessä kun pääsin arpomaan teille kahvia ja kahvimyllyä. Sain itsekin kampanjassa kahvimyllyn, jonka olemassaolon muistin vasta yhtenä aamuna, kun kahvi oli loppunut. Ei muuta kun konetta ja papuja esiin ja kahvia jauhamaan!

Itse jauhetussa kahvissa on selvästi se etu, että aromi on tuoreempi ja vahvempi kuin valmiiksi jauhetussa kahvissa. Kahvimyllyssä saa myös itse päättää kahvin karkeusasteen, josta minä en osaa vielä tässä vaiheessa sanoa juuri mitään. Suodatinkahviin tulee ilmeisesti karkeampaa kuin esimerkiksi espressokahviin?

Nyt kaipailisin vinkkejä kunnon kahviguruilta: miten saa itse jauhettua parhaat kahvit? Mitä papuja? Millä karkeusasteella? Onko muita pro-vinkkejä? Minulta löytyy tavallinen suodatinkahvinkeitin ja mutteripannu.

 

Yksi vastaus artikkeliiin “To the next level: Itse jauhettu kahvi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s