Porkkanakakkua donitsin muodossa

Pitkästä aikaa uunudonitseja! En tiedä lähtikö inspiraatio näihin uunidonitseihin Hullujen päivien donitsikojusta vai jatkuvista porkkanakakkukuvista somessa, mutta tällaisia päädyin tekemään. Tykkään uunidonitseista niiden helppouden takia: oikeat donitsit ovat kaikkea muuta kuin vaivattomia valmistaa… Kuvassa näkyvässä donitsipellissä donitsit valmistuvat ilman uppopaistamista kätevästi, ja kuorrutuksessa voi käyttää mielikuvistusta niin paljon kuin haluaa.

Oletko jo kurkannut Perinneruokaa-poikien mahtavan version porkkanakakusta?

6 vastausta artikkeliin “Porkkanakakkua donitsin muodossa

  1. Olen haaveillut pitkään donitsipellistä ja kun sellainen tuli eilen vihdoin kauppareissulla vastaan oli se pakko ostaa. Ei kovin kallis sijoitus, joten suosittelen.:) Nyt sitten vaan etsimään toinen toistaan ihanampia donitsi-ohjeita. Porkkanakakun suurena ystävänä tämä menee jatkoon!:)

    Tykkää

  2. taikina jäi löysäksi eikä kohonneet. eikä tullut väriä pintaan vaikka lisäsin lämpöä. surkea ohje, en tee toiste,sorry!

    Tykkää

  3. Tein Maku-lehdestä nämä donitsit ja olivat aivan hirveitä. Ensinnäkään eivät kohonneet ollenkaan ja maistuvat kamalilta. Muskottipähkinää?? Noh, ei todellakaan sovi tähän leivonnaiseen. Kuitenkin laitoin rohkeasti reseptin mukaan. Nyt pitäisi keksiä jokin uusi resepti kun kahvivieraat saapuvat parin tunnin päästä :/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s