Nutella-juustokakku videolle

Toissa viikolla minulla oli hauskan erilainen ”työ”päivä, kun kuvattiin Maku-tiimiläisten kanssa blogini suosituin ohje Nutella-juustokakku videolle. Videolla teen kakun omin kätösin vaihe vaiheelta, joten nekin jotka eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet juustokakkua, saavat videon valmistuttua selkeän demonstraation kakun valmistamisesta. KATSO VIDEO TÄÄLTÄ!

Kuvaustilanne oli vähintäänkin hauska ja jännä, ja vaikka olenkin tottunut esiintymään ihmisen edessä päivittäin, kameralle puhuminen on vaan niin vaikeaa! Ei voi muuta kuin arvostaa kokeneita tv-kokkeja, joilta puhuminen ja kokkailu sujuvat niin sulavasti, kun oman itsensä katsominen videolla on vähintäänkin epämukavaa…

Käytännössä homma meni niin, että tein kakun vaihe vaiheelta, ja pidin sormia ristissä etten mokaa mitään vaihetta ainakaan ennen kuin se on saatu hyvin kuvattua. Ihan parin minuutin videon kuvaamiseen meni pari-kolme tuntia aikaa, enkä edes osaa arvioida kuinka monta tuntia leikkaistyö vie.

Kuvausten jälkeen kakku tietenkin syötiin!

Tykkäättekö katsella leivontavideoita? Pidättekö enemmän lyhyistä pätkistä (n. 30 s., ilman puhetta) vai pidemmistä, informatiivisemmista pätkistä (1-2 min.)? Kannattaa kurkata Maku-lehden Youtube-kanava, jolla on jo monia sivuston suosituimpia ohjeita videon muodossa!

2 vastausta artikkeliin “Nutella-juustokakku videolle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s