Kanelipullat croissant-taikinasta

Näin nyt niin mahtavan klipin Sweetenin Facebook-sivuilla, että korvapuustien suurena ystävänä tartuin heti vinkkiin – ja haluan tietysti jakaa sen kanssanne. Rakastan korvapuustia: pehmeää, juuri paistettua ja tosi kanelista täydellistä korvapuustia, jonka leipominen kuitenkin valitettavasti vie jonkin verran aikaa. Pullataikinan vaivaaminen, kohottaminen, pullien kasaaminen ja pullien kohottaminen vie yleensä ainakin 2 tuntia aikaa, jolloin paha pullanhimo yltyy kestämättömäksi.

Olen nähnyt kaikenlaisia pikapullaohjeita, mutta tämä oli mielestäni kaikista innovatiivisin. Tarvitaan vain kaupan säilykepurkissa myytävää croissant-taikinaa (maailman kummallisin tuote!), sokeria, voita ja reilusti kanelia. Eikä aikaa menee juurikaan! ”Pullista” tulee normaaleita korvapuusteja hieman rapeampia mutta kuitenkin pullamaisen pehmeitä sisältä. Eikä ole mielestäni ihan täysin epäortodoksista sanoa näitä pulliksi, koska myös croissant-taikina on kohotettu hiivalla.

Alkuperäinen ohje täältä.

Yksi vastaus artikkeliiin “Kanelipullat croissant-taikinasta

  1. Ei voi ohje yksinkertaisempi ja nopeampi olla! -Vielä en ole kokeillut, mutta heti tuli mieleen, että mökillä…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s