Nutelladonitsit

Nutella on todellakin tullut blogiini jäädäkseen! En vain voi olla jakamatta tätä ohjetta, koska jos siellä on muita Nutellan ystäviä, tällä ohjeella teet todella herkullisia, mokkapalamaisen maistuvia uunidonitseja sekä helposti että nopeasti. Taikinassa ei tarvita sähkövatkainta – ainekset vaan yhdistetään nopeasti keskenään ja paistetaan donitsivuoassa. Lopuksi seuraa kiva osuus, kun pulleat donitsit saa dipata kuorrutteeseen ja päälle saa heitellä strösseleitä niin paljon kuin haluaa!

Ohjeen löysin täältä, noudattelin sitä suunnnilleen ja muokkasin mittayksiköitä suomalaisille helpommiksi. Kokeilkaa näitä, minullakin oli kaikkia aineksia valmiina kotona ja kymmenen minuuttia myöhemmin nämä olivat jo uunissa.

Stay tuned, pian seuraa näille donitseille todella hauska käyttötarkoitus!

4 vastausta artikkeliin “Nutelladonitsit

  1. Moro! Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista, monia tulee seurailtua mutta tää on ehdottomasti Suomen TOP 3 joukossa :)! Sellainen kysymys, että voisikohan kuorrutuksen tehdä ainoastaan vain laittamalla sulaa nutellaa donitsien päälle, onko kokemusta asiasta? Ja onnistuisiko näiden pakastaminen ilman kuorrutusta?

    Tykkää

  2. Aivan ihana kuulla! :*
    Nutellakuorrutuskin onnistuu, kuumenna Nutella todella kuumaksi ja jos se tuntuu liian paksulta, voit sekoittaa joukkoon hieman öljyä, tai sitten vaan sivellä paksumman kuorrutteen donitsien päälle palettiveitsellä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s