NYC-vinkkejä!

Sain teiltä kesällä niin mahtavia vinkkejä Pariisiin, että pakko kääntyä taas teidän puoleen. Viikon päästä olemme nimittäin poikaystävän kanssa New Yorkissa viettämässä syyslomaa, ai että! Olen käynyt Nykissä viimeksi n. kymmenen vuotta sitten, ja pakollisista pakollisimmat nähtävyydet on jo nähty. Tulevalle reissulle on suunniteltu vasta yksi NHL-peli, pari museota ja outlet-kierros, mutta nyt kaipaisin yllättäen ruokavinkkejä!

Jakakaa siis Nykin kävijät vinkkinne:

 • Nykin parhaat burgerit? Paras pihviravintola?

 • Mehevimmät bagelit?

 • Juustokakkumestat?

 • Viihtyisät oluthuoneet?

 • Hienommat raflat (kenties kaupunkinäkymällä)?

 • Hyvä juutalaisbistro/italialaisravintola?

Kaikki vinkit ovat tervetulleita, ja lisäksi saa vinkata olutpanimosta, joka järjestäisi kierroksia. Brooklynin Breweryn kierrokset on aivan täyteen varattu!

6 vastausta artikkeliin “NYC-vinkkejä!

 1. Soho on ihan mahtava alue täynnä pieniä söpöjä kauppoja, ravintoloita, kahviloita. East Villagen alue ja puolalais/unkarilaiskorttelit, tosi paljon erilaisia ravintolaita ja kuppiloita joka maan keittiöistä. Siellä kannattaa vaan suunnistaa ristiin rastiin kortteleita, aina löytyy jotakin 😀 Ihan huippupaikka koko NYC. Itse olin siellä kesällä, ja millon vaan voisin uudestaan. ❤

  Tykkää

 2. Tää ei välttämättä oo sellanen burgerpaikka mitä etit, mutta Steak ’n Shake (1695 Broadway) nimisessä pikaruokalassa on mun (ja myös mun siskon) mielestä ehkä parhaimmat hampprit IKINÄ! Toi on tosiaan pikaruokaketju, mutta niillä löytyy Nycistä ainoastaan toi yks lokaatio. Ja siis oikeesti niitten Signature Steak burger on jotain niiiin hyvää (ja mä en yleensä hypetä mitään ruokaa oikeestaan ikinä :D). Juustokakkujen ykkönen on mulle ehdottomasti Juniors! Niillä on useempiakin lokaatioita Nycissä, ite käyn yleensä Time Squarella (45th St. B/W Broadway & 8th Ave), mutta esim. Brooklynista löytyy kanssa (386 Flatbush Avenue). Tykkään Juniorsissa ottaa yleensä Strawberry Cheesecaken (tavallinen juustokakkumassa, grahamcracker pohja ja ”mansikkapäällys”) koska tykkään grahamcracker pohjasta (joudun vaan aina heittää sen mansikkapäällyksen pois koska se on musta ihan liian esanssisen makusta :D), mutta ihan tavallinenkin juustokakku (jossa on muistaakseni spongecake pohja) on ihan taivaallista!!

  Tykkää

 3. Oioi kiitos aivan ihanista vinkeistä SiljaTuulia. :* Aivan varmana mennään burgerien ystävinä testaamaan Steak ’n Shake ja juustokakut.

  Tykkää

 4. East Village on munkin lempparialuetta, varmaan parasta onkin vaan kuljeksia ympäriinsä kivannäköisiä katuja. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s