Pyymäen Oman aamupala testissä

Jee, uusi aamupalabuffet Tampereella! Olin tosi innoissani kun huomasin yhden lempparikahvilani, Pyymäen Oman tarjoavan aamiaista arkisin ja lauantaisin. Pyymäellä käytetään niin hyviä raaka-aineita ja oman leipomon tuotteita, joten tiesin että aamiaisbuffetkin olisi laadukas.

Aamiaisbuffet oli ihan täydellinen: pehmeää puuroa, smoothieita, hedelmiä, munakokkelia, tuoretta leipää ja leikkeleitä. Pyymäen tyylin mukaisesti kaikessa on käsintehdyn tuntu, ihanaa. Myös pientä leipomon makeaa on tarjolla, siitä plussaa.

Herrasväen pikkuleipiä ja konvehteja!

Aamiainen on lokakuun ajan 9,90 euroa, käykää ihmeessä testaamassa Tuomiokirkonkadulla.

 

2 vastausta artikkeliin “Pyymäen Oman aamupala testissä

  1. Juuri kävin eilen testaamassa ensimmäistä kertaa ikinä, ja todennäköisesti myöskin viimeistä. 10,90€ on ylihinnoiteltu reilusti laatuun ja tarjontaan nähden, noihin täällä oleviin kuviin verrattuna onkin siis vain kahdessa vuodessa taso laskenut rankasti. Mehu ja smoothie oli lämpimiä, vadelmahillo pikkuisesta purkista niin lopussa, että pari teelusikallista taisin saada kaavittua puuron päälle – mitään marjoja tai vastaavaa ei puuron lisukkeeksi ole. Munakokkelia ei ollut, sen sijaan vuoassa oli jotain kälyisiä, palaneita kuorineen kärvennettyjä jämäperunan paloja. Keitetyissä kananmunissa tummaa keltuaisten ympärillä. Voi oli lämpimässä avoimella lautasella – todella hygieenista – samoin homejuusto. Kalasiivuihin en edes uskaltanut koskea, koska eivät taatusti olleet tarpeeksi kylmässä. Kaiken huippu oli kyllä hyllyllä astiassa olevat, selkeästi eilisistä pullankäntyistä leikatut puolikkaat. Ja tämä on sitten muka leipomon kahvila!
    Amurin Helmestä saa mennen tullen laadukkaamman aamiaisen tuoreilla leivonnaisilla!!

    Tykkää

    1. Hui, kuulostaa kaikin puolin katastrofilta! Harmi jos taso on laskenut, itse olen käynyt viimeksi kuvien oton aikaan! Amurin Helmi on hyvä – samoin Tammelan Aamurusko. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s