Joulunodotuksen avaus

Kun halloweenista ja syksyisistä tunnelmista on päästy, minä alan ainakin hyvällä omallatunnolla joulunodotukseen. Olen tehnyt joulutorttuja jo kaksi kertaa, syönyt pipareita, ja viikonloppuna join ensimmäiset glögitkin. Jonkun mielestä tämä voi olla liioittelua, mutta itse en saa joulusta ja joulun mauista tarpeekseni.

Tällä oikeasta suklaasta tehdyllä kaakaolla voit virittäytyä joulun tunnelmaan varovaisesti, mikäl glögi tuntuu vielä liian alleviivaavalta. Chai-mausteseoksella maustettu kaakao maistuu mausteiselta ja hieman jouluiselta – ihan täydellinen arki-illan luksuspiristäjä. Jos sinulla ei ole chai-mausteseosta, tee kuten minä: yhdistä pieni määrä kanelia, maustepippuria, inkivääriä ja kardemummaa (yhteensä n. 1/4-1/2 tl) ja sekoita juoman joukkoon.

 

5 vastausta artikkeliin “Joulunodotuksen avaus

 1. Vaikuttaa varsin herkulliselta juomalta! Vaikka minusta ei ole yhtään liian aikaista juoda glögiä ja syödä joulutorttuja. Mielestäni jouluherkkukausi on hyvä aloittaa mielummin liian aikaisin kuin myöhään, täytyyhän sitä keretä nautiskelemaan.

  Tykkää

 2. Komppaan LauraL:ää! Minustakaan ei ole laisinkaan liian aikaista, ja itsekin aloitan joulun tunnelmoinnin jo lokakuun loppupuolella. Silloin tehdään ensimmäiset piparkakut, ja siitä se pikkuhiljaa lähtee. Jouluna on kuitenkin niin monen sorttista herkkua, että tortut ja piparit jäävät niiden varjoon, joten on ihanaa herkutella niillä joulunalusaikana! 🙂

  Tykkää

 3. Joulua pitääkin fiilistellä jo nyt, sillä tänä vuonna joulunaika jää niin lyhyeksi vkonlopun päälle. Nyt voi rauhassa testailla herkkuja, ja tunnelmoida. 🙂

  Tykkää

 4. Ihana kaakao, aion kokeilla joku ilta! Mulla joulun fiilistely alkaa aina lokakuussa, kun ekat glögit saapuu kauppoihin 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s