Juustokakku+omenapiirakka

Yksi syksyn lemppareistani on perinteinen omenapiirakka – joko kannellisena versiona tai muropohjaisena piirakkana. Mitään ihan perinteistä omenapiirakkaa en kuitenkaan raaskinut tehdä, koska leivon vain harvoja juttuja useammin kuin kerran, joten halusin yhdistää piirakan juustokakkuun.

Mitä tapahtuu kun yhdistää kaksi herkkua: juustokakun ja omenapiirakan? Kuten kuvista näkyy, lopputuloksena ovat herkulliset omena-juustokakkupalat, joissa on mehevä täyte ja rapsakka murupinta. Omenakausi on jo alkanut, ja nämä maistuvat vielä paremmilta kun käytät hapokkaita, oman puun omenoita kaupan omenoiden sijasta. Jos et siis osaa päättää, haluatko juustokakkua vai piirakkaa, yhdistä kaksi klassikkoa helpoksi herkuksi.

Vinkki! Nämä voi viimeistellä vielä kinuskikastikkeella, mikäli sokerihammastaa jää vielä kolottamaan. Omena ja kinuski sopivat täydellisesti yhteen!

5 vastausta artikkeliin “Juustokakku+omenapiirakka

  1. Dr Oetkerilla on valikoimissaan vaniljatahna, ja heidän sivuillaan tuotteesta kerrotaan näin: ”Runsaasti aitoa Bourbon-vaniljaa sisältävä Dr. Oetker Vaniljatahna leivonnaisten ja jälkiruokien maustamiseen. Vaniljatahna on pakattu kätevään 100 gramman tuubiin, josta sitä on kotileipurin helppo annostella.

    Vaniljansiemeniä ja vaniljauutetta sisältävä vaniljatahna on riittoisa, sillä teelusikallinen vaniljatahnaa vastaa yhtä vaniljatankoa tai kahta teelusikallista vaniljasokeria.”

    Linkki tuotesivulle: http://www.oetker.fi/fi-fi/tuotteet/vanilja-tuotteet/vanilla-paste-vaniljatahna.html

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s