Keväinen rahkapersikkatorttu

Törmäsin Facebookin Leivotaan-sivustolla varmasti kevään söpöimpään leivokseen: persikkamehiläisillä koristeltuun rahkapersikkatorttuun! Rakastan pääsiäisen ja kevään leivonnaisia ja kaikkia rahka-aiheisia torttuja ja piirakoita. Tässä tortussa on helppo muropohja ja täytteenä persikkainen rahkatäyte. Jujuna ovat kuitenkin persikanpuolikkaista, suklaasta ja mantelilastuista loihditut mehiläiset tortun päällä.

Minulla ei ollut mantelilastuja kotona, joten tein siivet valkosuklaasta, jota tarvittiin kuitenkin silmiin. Pursotin siiven muotoiset kuviot leivinpaperille ja laitoin suklaan pakkaseen kovettumaan. Mehiläisistä tuli aika hauskan näköisiä!

Reseptin takana on Sugarstoryn Anne-Mari ja ohje löytyy täältä.

2 vastausta artikkeliin “Keväinen rahkapersikkatorttu

  1. Tämä on söpö kakku. Pitää itsekin tehdä tämän tyyppinen vaikka pääsiäisen aikaan. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s