Confetin leivontatarviketilaus

Esittelin Instagramin tarinoiden puolella juuri tekemääni Confetin leivontatarviketilausta. Monta hyödyllistä, kauan hankintalistalla ollutta tarviketta tuli tilattua, ja tässä suoraan linkit tuotteisiin, jos kiinnostut jostakin. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, jos mietitte!

Kirjainsetti esim. nimikeksien koristeluun

Kukkakoristelusetti

Kirjainsetti on tilauksen odotetuin juttu! Tällä voi painaa esim. kekseihin tai sokerimassaan haluamansa sanan tai nimen, ja esimerkiksi ristiäis- tai synttäritarjoiluihin saa tehtyä söpöjä nimikeksejä. Kukkakoristelusetillä taas saa vaivattomasti painettua sokerimassasta tai taikinasta kukkakoristeita kakkuihin tai piirakoihin.

Städterin pyörivä kakunkoristelualusta

Tämäkin on ollut pitkään hankintalistalla, vaikken olekaan niin kova tekemään täytekakkuja. Kakun kuorrutteen saa kuitenkin niin paljon kätevämmin levitettyä pyörivän kakkualustan ja palettiveitsen kanssa, kun kakkua ei tarvitse itse toisella kädellä pyörittää.

Alumiininen kakkuvuoka 20 cm, kakkupohjien paistoon

Pyöreä kakkualusta 26 cm

Olen paistanut tähän saakka sokerikakkupohjanikin irtopohjavuoassa, joita minulla on varmaan 10 kpl. Tämä ei kuitenkaan ole ihanteellista, sillä lämpö ei jakaannu niin tasaisesti irtopohjavuoassa kuin tällaisessa saumattomassa alumiinivuoassa. 20-senttinen kakkuvuoka on kätevin ainakin minun ohjeillani leipoessa. Pyöreät hopea-kultaiset kakkualustat ovat käteviä, jos on viemässä kakkua muualle juhliin eikä ole sopivaa kakkulautasta saatavilla. Koristelun voi tehdä suoraan alustalle siirretylle kakulle.

Kakkulaatikko 32×32 cm

Kakkulaatikotkin ovat käteviä, jos on viemässä kakkua tai leivoksia juhliin. Ensisijaisesti käytän tietty kakkukupua, mutta jos vien leivonnaisia tai kakkuja esimerkiksi tutun tutulle, ei tarvitse murehtia kakkukuvun takaisin saamisesta.

Reunakalvo hyydykekakkuihin

Käytän aina reunakalvoa, kun teen hyydykekakkuja. Reunakalvo laitetaan irtopohjavuoan sisäreunoille (yleensä pohjan tekemisen jälkeen), jolloin hyydykekakun reunoista saa todella siistit kakkua vuoasta irroittaessa. Tilaamani reunakalvo on 8 cm korkeaa, mutta vieläkin korkeampaa reunakalvoa on saatavilla Confetista, jos teet oikein korkeita kakkuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s