Keittiötarvikehimotuksia

  1. Smeg-tehosekoitin: Pitkäikäinen OBH Nordican blenderini lakkasi toimimasta, ja tässä taloudessa tarvitaan kyllä tehosekoitin smoothien tekemiseen. Smegin jääkaapit ja muut keittiön pienkoneet ovat superkauniita, mutta ovatko ne myös laadukkaita? Pastellin vihreä väri houkuttelisi, vaikka meillä on aika valkoista keittiössä.
  2. Tarjotin Aarikan lemmikkikuosilla: Lemmikkikuosi on niin suloinen, ja tällä reilun kokoisella tarjottimella saa kätevästi kannettua vaikka aamu- tai iltapalan olohuoneeseen nautittavaksi. Tarjotin sopii myös sisustuselementiksi ja kuvausrekvisiitaksi.
  3. Turkoosi kakkuvati (vastaava täällä): Minulla on selvästi akuutti innostus turkoosia ja mintunvihreää kohtaan. Tilasin itselleni itse asiassa Makuja-kaupasta pienen turkoosin kakkuvadin kuvausrekvisiitaksi.
  4. Riviera Maison -piirakkavuoka: Tämä irtopohjainen piirakkavuoka näytti äkkiseltään todella kätevältä – piirakka on valmiiksi kauniilla tarjoilualustalla heti uunista ottamisen jälkeen. Tampereella Riviera Maisonia myy ainakin ihana Kantriina Laukontorin kupeessa.
  5. Design Letters -lasten ruokailusetti: Tykkään Design Lettersin yksinkertaisesta designista, ja tulevalle perheenlisäykselle lasten ruokailusetti olisi söpö. Nimeä emme ole tosin vielä päättäneet, joten hankinta siirtyy vasta nimenantamisen jälkeiselle ajalle.

Lisäksi:

  • Anthropologiella on aivan ihania keittiö- ja leivontatarvikkeita myös nettikaupassa! Jos koskaan ulkomailla törmäät Anthropologien liikeeseen, pistäydy ihmeessä sisään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s