Kardemummaiset mustikka-rahkapullat

Palmusunnuntai on vietetty ja pääsiäistä alettu viimeistään nyt suunnitella! Oma pääsiäiseni sujuu varmasti hyvän ruoan, leipomisen ja lepäämisen merkeissä (ainakin jos saan kaikki rästityöt pois alta ennen loman alkamista), ja mikäs muukaan leivonnainen kuuluisi yhtä olennaisesti pääsiäiseen kuin rahkapulla! Rahkapulla on oma lempparini, ja tykkään tehdä isoja pullia joissa on jättimäinen rahkakeskusta.

Meiltä Maku.fi:läisiltä kysyttiin uusimmassa Maku-lehdessä omia suosikkejamme pääsiäisherkuista, ja minun oli helppo nimetä rahkapullat omaksi lempparikseni. Nämä pullat olivat hyviä, mutta kuivahiiva ei kohottanut pullia ihan yhtä pehmoisiksi kuin olisin tykännyt. Vannon siis edelleen tuorehiivan nimeen (ja suosittelen sitä näissäkin käyttämään).

Haluaisin kuulla teiltä, mitä leivotte pääsiäiseksi! Aiotko kokeilla jotain uutta vai vannotko jonkin suosikin nimeen?

3 vastausta artikkeliin “Kardemummaiset mustikka-rahkapullat

  1. Niin herkullisen näköisiä, vaikka en olekaan mikään rahkapullafani! Ehkä pitäisi kokeilla uudestaan joskus… Mun pääsiäisperinne on mangojuustokakku, sitä on aina vaan ihan pakko tehdä 🙂 lisäksi varmaan jotain persikasta/mangosta + rahkasta…

    Tykkää

  2. Aivan ihastuttavan keväisen näköisiä. Pitääkin leipoa pitkästä aikaa rahkapullaa. Voisin vaihtaa mustikat vadelmiin tai puolukkaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s