Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Sain rasiallisen vadelmia, joita en edes joutunut itse keräämään, ja mieleni alkoi heti tehdä juustokakkua. Olen aiemmin tehnyt vadelmajuustokakkua, joka on uunissa valmistettava versio (oma suosikkivalmistustapani), mutta nyt kehittelin hyydytetyn juustokakun ohjeen. Yleensäkin liivatetta sisältävissä juustokakuissa yritän käyttää liivatetta niin vähän kuin mahdollista, jottei lopputuloksesta tulisi liian kuminen ja hyllyvä. Lisään täytteeseen monesti valkosuklaata, joka jämäköittää massaa, ja siksi myös liivatteen määrää pystyy vähentämään. Tämä valkosuklainen vadelmajuustokakku oli niin mainiota, että saatanpa jatkossakin tehdä enemmän hyydytettyjä kakkuja.

4 vastausta artikkeliin “Vadelma-valkosuklaajuustokakku

  1. Vadelmat ja valkosuklaa on kyllä match made in heaven. Ja sit ne juustokakun muodossa. Huh huh. Nyt alko tekeen mieli tuota valkosuklaa-vadelmakomboa, joten ehkä pitää hakea tähän hätään vaikka sitä kolmen kaveruksen jäätelöä, josta nuo löytyy. 🙂

    Tykkää

  2. Millä ohjeella teit tämän hyydytetyn valkosuklaakakun? Ja millä ohjeella olet tehnyt sen paistetun version?

    Tykkää

  3. No nyt vasta huomasin tuon ohjeen 🙂 jotenkin se oli jäänyt piilon. Mutta se paistettu versio kiinnostaisi vielä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s